Recenzí Na Kopci. (Restaurace) v Praha (Praha).
Popis
Informace o obchodě Na Kopci, Restaurace v Praha (Praha)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Bohužel nemáme mnoho recenzí od našich uživatelů o této firmě.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Na Kopci
Pondělí
11:30–14:30, 17:30–23
Úterý
11:30–14:30, 17:30–23
Středa
11:30–14:30, 17:30–23
Čtvrtek
11:30–14:30, 17:30–23
Pátek
11:30–14:30, 17:30–23
Sobota
11:30–23
Populární doba návštěv
Nedle
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
22 |
Pondělí
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Úterý
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Středa
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Čtvrtek
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Pátek
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Sobota
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Recenze Na Kopci
J.
Původní záměr bylo sem zajet na vyhlášený tatarák, který je ve francouzském stylu a mně osobně moc chutná. Je jemnější, s majonézou a kapary a servírovaný s hranolkami. Kdo by chtěl "drsnou" klasiku s topinkami a česnekem, tak bude muset nejspíš jinam.
Když jsme listovali jídelním lístkem, tak nás zaujala degustační menu. Na výběr byla dvě, jedno 5 chodové a druhé 4 tzv. Menu Kopec. Tak jsme zvolili to menší jako druhý chod a obsluha nás dovybavila dvěma talířky ke každému chodu.
Na úvod byla malá jednohubka jako pozornost na naladění chuťových pohárků - plátek roastbeef na zeleninovém lůžku. Pak šel marinovaný losos s pečenou řepou - řepu moc nemusím, ale v téhle podobě, luxus. Následoval smažená kroketa z divočáka - nedávno jsme měli něco velmi podobné a je to teď zřejmě jakýsi trend, ale v kombinaci s kedlubnovým zelím a šípkovou moc povedené. Jako hlavní chod jsem vybral ossobuco se šafránovým rizotem - rizoto báječné, ossobuco za mě menší paráda - mohlo být více do měkka a nějak mi úplně nesedělo chuťověl. V tento okamžik už jsem byl sytý, ale čekal nás ještě dezert ve formě šestkového knedlíčku s marcipánem v bombardino omáčce - hlavní strávník si pochvaloval, tak snad narazil i na tu švestku, já degustoval jen jedno sousto a hlavně omáčku, která byla famózní=)
Domácí mango limonáda moc dobrá, lokální pivo také i rozlévaná polosuchá Pálava. Káva, lungo, nebyla za mě úplně nej.
Nicméně celkový zážitek bezvadný, na to, že jsme zavolali 30minut předem, tak jsme místo kolem 20h získali.
Platba kartou bezproblémová.
Takže tady je svět ještě v pořádku! Kdo nezná jistě musíte vyzkoušet.
P. T.
Malá, prostorem vcelku útulná a bibem oceněná restaurace. Nic tu není ošizeno, ale do vkusu centrem zhýčkaného trouby se to nemusí trefit. Zelený topping se v daný večer objevil na většině servírovaných jídel. Ryby byly chutné, zvěřina dobrá, tatarák umixovaný s majonézou už ne. Obsluha se snaží, ale v této cenové kategorii by jeden zhýčkaný trouba už očekával jiný level. Překombinovaná úprava servírovaných jídel je poplatná době tak před patnácti lety. Navštívím znovu pro srovnání. Třeba měli jen blbý den.
T. K.
Už nálepky Michelinských bibů z posledních 7 let na vstupních dveřích vám napoví, že si královsky pochutnáte. Doporučuji vybrat si jedno z jejich degustačních menu s vinným párováním a o nezapomenutelný zážitek je postaráno. Každý chod byl naprosto famózní. Určitě nezapomeňte ochutnat jejich vyhlášený tatarák, ale z jídelního lístku si prostě nejde vybrat špatně. Vše je podtrženo skvělým, profesionálním a velmi přátelským přístupem personálu.
D. D.
Minulý týden v sobotu jsme navštívili restauraci. Byla to naše již třetí návštěva. Objednali jsme si jedno čtyřchodové a jedno pětichodové menu. Byli jsme velmi spokojeni. Obsluha profesionální, příjemné prostředí, ovšem záleží na vkusu každého jedince.
Velmi jsem uvítala, že mi obsluha udělala kávový nápoj na míru.
Všechny chody byly opravdu dobré, ovšem někdy mi určité chody přišly už překombinované. Lehké zklamání jsem zažila při křepelce, která byla velmi tuhá. Celkově jsme si večer příjemně užili.
D. Š.
Zvolili jsme čtyřchodové degustační menu s vinným párováním.
Amuse buche byl velmi chutný. Zvěřinová paštika vynikající. Hříbkový krém s raviolou plněnou vepřovými líčky a špenátem neuvěřitelně lehký. Jako mezichod jsme obdrželi lžičku jejich vyhlášeného tataráku. Selečí bok s bramborovým pyré a růžičkovou kapustou byl pak špičkovou ukázkou moderně zpracované české kuchyně. Tvarohový knedlík s nugátem pak byl dezertem, pro který bychom se opakovaně vraceli.
Vinné párování velmi dobré.
Za mne vynikající zpracování české kuchyně, velmi příjemné prostředí a obsluha, velmi dobrý poměr cena/výkon. Rozhodně doporučuji k návštěvě.
(listopad 2021)
P. K.
Tak tady to nemá chybu, rychlá a příjemná obsluha. Výborná jídla, vše čerstvé a moc dobré. Zajděte a ochutnejte. 👌
A. A.
Zvolili jsme 5-ti chodové vinné párování.
Skvělá chobotnice, úžasný divočák s batatovým pyré, vše dokonale harmonické s vybranými víny.
Obsluha příjemná, přirozená a nevtíravá
Za mě jedna z nejlepších restauraci v Praze.
J. P.
V restauraci jsem oslavil kulatiny. Vybrali jsme si čtyřchodové degustační menu Kopec. Jídla byla moc zajímavá, nápaditá a porce více než dostatečné. Skvělé je, že restaurace mění/aktualizuje menu každé tři měsíce, takže zákazník může pravidelně objevovat novinky. Personál restaurace byl velice ochotný a vyšel mi vstříc v možnosti si přinést vlastní 40 leté archivní víno a uhradit korkovné. I toto víno se povedlo a bylo v neuvěřitelné kondici. Restaurace Na Kopci pro mne představuje jednu z nejlepších restaurací v Praze.
M. S.
Perfektní zážitek. Degustační menu splnilo všechna očekávání a otevřelo nové obzory. Vinné párování bylo také výborné, obsluha pozorná.