Recenzí Bistro v Korytech. (Restaurace) v Praha (Praha).
Popis
Informace o obchodě Bistro v Korytech, Restaurace v Praha (Praha)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Bistro v Korytech
Pondělí
7:45–14
Úterý
7:45–14
Středa
7:45–14
Čtvrtek
7:45–14
Pátek
7:45–14
Sobota
Zavřeno
Recenze Bistro v Korytech
T. B.
V bistru nyni vari Fernando, sympaticky pan z Chile. Byl jsem uchvacen atmosferou, cenou i kvalitou jidla. V obedove nabidce byly zrovna ceske pokrmy, ja si vybral rizek s bramborovym salatem a byl jsem prekvapen - vzal me o par mesicu zpet ke stedrovecerni veceri. Tak dobry to bylo, nekecam :) Uterky a ctvrtky pro zmenu vari chilske tradicni pokrmy, uz se nemuzu dockat. Diky Fernando a drzim vsechny palce, at se dari!
D. M.
Malé zapadlé bistro které stojí za návštěvu, na první pohled to nevypadá ale zdejší kuchař připravuje dokonalý hamburger, hovězí maso v kombinaci s křupavou houskou, opečenou slaninkou, volským okem, salátkem, rajčátkem a nevím čím vším ... je to prostě jeden z největších lahodných hamburgrů co jsem kdy jedl. Mohu jen doporučit. Samozřejmě polední menu mají také super a je přesně cílené na okolní firmy.
M. P.
Velice dobré bistro v Korytech je na první pohled maličké, ale útulné. Rozhodně stojí za vyzkoušení.....protože místní kuchař vám dokáže vykouzlit úsměv na vašich spokojených bříškách. Každý den je nové polední menu a k dispozici je i stálá nabídka, kde vévodí hlavně BURGER s hovězím masem. A jelikož je bistro opravdu maličké, můžete si jídlo nechat zabalit i s sebou a nebo nově je zřízený i rozvoz do 5 km zdarma..Tak na co ještě čekáte?
PŘEJI VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM SKVĚLOU DOBROU CHUŤ
J. K.
Určitě stojí za doporučení tohle bystro měl jsem Burgra a fakt pecka 👍👍👍👍👍👍👍 znám kuchaře osobně a umí vařit není to žádný nímand.
E. c.
Dobré jídlo, doporučuji :)
P. K.
v. p.
J. R.
O. P.