Recenzí Restaurace Vtelno. (Restaurace) v Most (Ústecký).
Popis
Informace o obchodě Restaurace Vtelno, Restaurace v Most (Ústecký)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Restaurace Vtelno
Pondělí
11–23
Úterý
11–23
Středa
11–23
Čtvrtek
11–23
Pátek
11–24
Sobota
12–24
Populární doba návštěv
Nedle
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Pondělí
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Úterý
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Středa
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Čtvrtek
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Pátek
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Sobota
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Recenze Restaurace Vtelno
d. d.
Za mně perfektní... kuchařka super, číšnice dokonalá....
L. L.
Výborná domácí česká kuchyně, milý personál. Příjemné vesnické prostředí 👍
J. M.
No, prostředí nic moc, ale jedině jídlo které měli - řízek a bramborový salát - bylo čerstvé a dobré.
M. Z.
Příjemné místo,taková rodinna hospůdka.
M. P.
Jidlo mě prekvapilo,fakt super ,pompezni porce.
P. H.
Příjemné posezení. Moc milý a vstřícný přístup personálu. Klidná část města Mostu. Výborné jídlo a pivečko.
M. Č.
Skvělý personál a taková ta vesnická klasika
p. s.
Čtvrteční řízky jsou perfektní
K. D.
Dobře vaří a milá obsluha.
M. D.
Skvělé domácí jídlo, velmi milá obsluha.
N. V.
Velmi utulna hospoda, vřele doporučuji.
J. H.
Super kuchyně,, byla to bašta
L. M.
Příjemne prostředí
D. S.
Nechodím tam, byla jsem tam jen volit 🙂
R. H.
Spokojenost
T. H.
F. P.
S. S.