Recenzí Ganbare Olomouc. (Tělocvična) v Olomouc (Olomoucký).
Ganbare Olomouc
Chválkovická 5, Chválkovice, 779 00 Olomouc, Česko
Popis
Informace o obchodě Ganbare Olomouc, Tělocvična v Olomouc (Olomoucký)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Ganbare Olomouc
Pondělí
10–20
Úterý
10–20
Středa
10–20
Čtvrtek
10–20
Pátek
10–20
Sobota
10–14
Populární doba návštěv
Nedle
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Pondělí
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Úterý
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Středa
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Čtvrtek
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 |
Pátek
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 |
Sobota
10 | |
---|---|
11 | |
12 | |
13 |
Recenze Ganbare Olomouc
D. S.
Epický zážitek na absolutně špičkové úrovni s podprůměrnými majiteli a výjimečným personálem.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut.
Jak nakrájet cibuli dobře a bez slz?
Na cibuli přidáme papriku, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby paprika nezhořkla. Následně přidáme kousky masa, ze všech stran je opečeme a dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso opečené, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme.
Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl. Do základu přisypeme kmín, prolisovaný česnek a necháme dusit na co nejnižší teplotě.
Guláš stále hlídáme a občas mícháme. Přiléváme vodu po menších částech, protože jak již bylo řečeno, měl by se přichytávat, ovšem nikoli připalovat.
Po cca hodině a půl maso ochutnáme a pokud je měkké, přidáme v dlaních rozemnutou majoránku a povaříme ještě 10 minut.
Guláš nemusíme (a ani bychom neměli) zahušťovat, postaral se o to rozvařený cibulový základ. Jediné povolené zahušťovadlo je v případě potřeby chlebová strouhanka.
Podáváme posypané čerstvě nakrájenou cibulí, nejlépe s houskovým knedlíkem, případně s bramboráčky nebo těstovinami.
P. Š.
Brutální železárna s vyjimečnou atmosférou kde se rodí šampioni se sympatickými majiteli a brigádníky hlavně pan Švestič
K. K.
Musím říct že toto fitko je úžasné velice mně překvapilo. Mají tak sympatickou atmosféru a hned vás přivítají. Vyplatí se!!
K. z.
Příjemné prostředí, ochota poradit i s jídelníčkem. Potřebuji zredukovat váhu. Doporučuji.
Z. Y. G.
Super fitko, super lidi.....
P. O.
Činkárna za super cenu. Určitě ještě zapracují na doladění...
K. Z.
Super místo na cvičení.
V. „. V.
Posilovna, kde můžete mít i odbornou pomoc.
L.
Super cviceni
P. R.
Must retake my previous review. Excellent service and personally I am amazed by the choice given to me by the head of staff. 5 stars no one should say anything other .
(Přeloženo)
Musím zopakovat svou předchozí recenzi. Vynikající služby a osobně jsem ohromen výběrem, který mi dal vedoucí personálu. 5 hvězdiček by nikdo neměl říkat nic jiného.
D. P.
(Přeloženo) Nás!
(Původní)
Oss!
A. J.
nice place
(Přeloženo)
hezké místo
M. K.
Z. K.
M. L.
T. N.
T. R.
Š. K.
M. S.
h. c.