Recenzí Čestr. (Restaurace) v Praha (Praha).
Popis
Informace o obchodě Čestr, Restaurace v Praha (Praha)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Bohužel nemáme mnoho recenzí od našich uživatelů o této firmě.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Čestr
Pondělí
11:30–23
Úterý
11:30–23
Středa
11:30–23
Čtvrtek
11:30–23
Pátek
11:30–23
Sobota
12–23
Populární doba návštěv
Nedle
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Pondělí
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Úterý
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Středa
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Čtvrtek
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Pátek
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Sobota
12 | |
---|---|
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 |
Recenze Čestr
D. J.
Svou první návštěvu (určitě ne poslední!) jsem pojal ve stylu - ochutnat co nejvíc. K tomu se nejvíc hodí tříchodové menu, které se skládá z libovolného předkrmu, pečeně a steaku s bramborovými přílohami. Zvolil jsem sekané telecí (ve stylu tataráku), pečenou plec na lanýžové omáčce a steak z loupané plece, k tomu hladinku plzeňského (bezchybně natočeného). Každý chod jsem konzultoval s obsluhou, která byla, jak je v Ambiente zvykem, skvěle informovaná, na otázky připravená. Mezi druhým a třetím chodem mi byla velmi vhodně nabídnuta pauza, abych si trochu oddychnul, což jsem velmi rád přijal, protože jídla jsem si objednal vskutku velmi mnoho. Předkrmu není co vytknout, skvěle dochucený, krásně křehká topinka, která nepoškrábe patro a není zbytečně mastná, masíčko ve druhém chodu se nerozpadalo na vlákna, ale na atomy, dokonalé, jemná chutná bramborová kaše. Cením také, že přílohy podávají sice vedle, ale v litinové nádobě, takže lze nabírat jednou rukou a litinová mistička nikam neutíká. Ke steaku jsem si dal hranolky a výtečnou perigordskou omáčku, kterou jsem si nezkušeně rovnou celou na maso vylil. Omáčka je ale velmi výrazná a doporučuji používat s mírou, jinak přebije chuť masa. Hranolky křehké, křupavé, akorát dosolené. Návštěvu rozhodně doporučuji, sám jsem Čestr určitě nenavštívil naposledy
I. T.
Naprosto fenomenální zážitek. Jídlo opravdu skvělé. Kapří předkrm mě dostal do kolen, lepší předkrm jsem snad nikdy neměla (a to dlouhé roky kapra nejím,i když jsem tomu několikrát šanci dala). Na ten budu vzpomínat i za půl roku :D Tatarak asi nejlepší, jaký jsme kdy jedli. Steaky připravené dle požadavků, maso luxusní. Úžasné buchtičky na závěr. Zároveň bych chtěla vyzdvihnout i připravený, opravdu nápomocný personál (který ale zároveň nerušil) Nic nevázlo, připraveni zodpovědět všechny naše dotazy. Vše běželo na jedničku. všímavý, na nic jsme nemuseli čekat.Jen personálu bych dala dalších 5 hvězd. I díky nim byla naše návštěva perfektní. Byli jsme poprvé a rozhodně určitě ne naposledy.
K. Š.
Dozvěděl jsem se o téhle restauraci z povídání, nesmírně mě to lákalo, jelikož jsem steakový nadšenec, ale nevím jestli bych sem zavítal podruhé.
Při mé návštěvě byla kapacita téměř zaplněna, takže to nejspíš odpovídá velmi pomalé obsluze. Bylo by dobré mít zde více číšníků. Se steaky to není jednoduché, rychle stydnou a musí se u nich kontrolovat teplota. Obdržel jsem steak, který byl vlažný a než jsem ho dojedl tak byl už studený. Omáčky si na druhou stranu zaslouží velké plus. Zkusil jsem témeř všechny, jelikož jsme je u stolu sdíleli a každá byla něčím výjimečná. Ceny jsou relativně OK s porovnáním u jiných steakáren. Cením řeznické steaky jako jsou oponka či veverka. Takové maso se nedá lehce sehnat. Celkový “Najbrt design” mě moc neoslovil.
Pivo zde je skvělé, to se musí nechat. Jen škoda, že jsem na každé nové pivo čekal 5-10 minut.
S.
Příjemně vypadající koncept restaurací Ambiente, který se specializuje na české hovězí. Strohý, lehce industriální interiér, který ale působí útulně. Restaurace má i zahrádku, ale ta se mi hodila maximálně na pivo, navíc sídlí s rušnou hlavní třídou. Obsluha byla velmi rychlá, milá a ochotná, I když všichni působili velmi mládě. Nicméně zkušenosti jsme ověřili sérií otázek, které byly vždy velmi věrohodně zodpovězeny 😉
Měli jsme tři druhy mas. Veverku, zrcátko a pavučinku a až na jeden kousek ze čtyř, který nebyl upečen dle našeho přání, bylo vše připraveno a ochuceno na jedničku a to včetně omáček...Chimichuri a perigordska. K pití jsme měli Plzeň a ta byla jako křen.
Hodnocení:
- jídlo 4*
- prostředí 4,5*
- obsluha 4,5*
- genius loci 4*
- poměr cena výkon 4*
Celkem bych dal 4,5 ale za špatně propečený steak dávám jednu hvězdu dolů. Určitě ale doporučuji navštívit 👍😉
D. K.
Čestr je doslova por@no na talíři 😆 ... mají tu zajímavé a neotřelé kombinace, ale i konzerva jako já si tu krásně vybere 😁 zkusili jsme tříchodové menu: předkrm, pečeně s přílohou a malý steak s přílohou a naprostá bomba 🤩, málem jsme sice praskli, ale byla to lahoda. Prostředí je pěkné, obsluha příjemná a jídlo parádní! Určitě se vrátíme 😃
R. D.
Výborná restaurace s parádním výběrem převážně masových jídel, několik druhů mas skvěle připravených dle požadavku zákazníka. Skvělá atmosféra s otevřenou kuchyní a nahlédnutí je i lednice se zrajícím masem. Na fotografiích dvakrát tříchodové menu. Restauraci Čestr vřele doporučuji!!
A. N. Š.
O restauraci som pocula len samé dobře věci a preto sme vyrazili s kamaratmi na večeru ;)
Strohý ale pekny priestor, fajn obsluha, a příjemné jedlo.
Určitě doporucujem telewurst a ořech! Za mna to bol výborný vyber. Každopádně do menu k příloham by som doporučila aj nieco lahsie napr grilovana zelenina.
A musím este pochválit vyber vín! :)
Dakujeme za příjemný večer
H. K.
Dobry den, navstiveno s kamaradem. Ceny urcite odpovidaji kvalite. Rezervace pro tri ven na zahradku. Posadili nas k hlucne skupince ktera pokrikovala, kopala do stolu a vrzala s lavici vyhulovali cigarety a celou dobu se ,,škopakama’’ na hlavě, což Vám na kvalite neprida. Opravdu to bylo diky tomu 2 h neprijemne…Jidlo bylo vynikajici, hlavne zaverecny steak. Ac mohu doporucit i vyborny tatarak. Obsluha byla mila, ale meli toho moc…na piti jsme cekali dlouho a na pivo pro kamarada 2x zapomneli a me za 50 minut nedonesli colu. Tak jsme se po veceri sebrali a odesli jsme. Asi bude jiné sezení u vlastního stolu uvnitr. Dekuji at se Vam dari
K. C.
Podnik ze site Ambiente asi nikdy nezklame.:)
Jidlo si uzijete i jako neznalci steaku - ochotna obsluha vam poradi dle vasich chuti.
Zvolila jsem degustacni menu:
- tatarak: maso bylo mlete, ne sekane, a bylo tam na me trosku moc krenu, ale i tak byl moc dobry (8/10).
- ragu s bramborovou kasi: dokonale rozpadajici se maso, vyborna bramborova kase, moc hezke servirovani v litinovych panvickach (10/10)
- steak: pupek s bramborovymi siskami a perigordskou omackou (10/10)
Mrzi me jen, ze nemam vetsi zaludek. :)
J. G. H.
Čestr jsem chtěl navštívit delší dobu. Teprve nedávno se mi to povedlo. Obsluha je velice milá, prostředí stylové, jídla z různých druhů hovězího zase úžasná a plznička z tanku určitě potěší. Maso je připravené dle přání a chuťově je vynikající. Tenhle podnik doporučuji a určitě se tu brzy zastavím.