Recenzí Kozlovna U Kabelky. (Restaurace) v Kladno (Středočeský).
Popis
Informace o obchodě Kozlovna U Kabelky, Restaurace v Kladno (Středočeský)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Bohužel nemáme mnoho recenzí od našich uživatelů o této firmě.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Kozlovna U Kabelky
Pondělí
11–23
Úterý
11–23
Středa
11–23
Čtvrtek
11–23
Pátek
11–0:30
Sobota
11–0:30
Populární doba návštěv
Nedle
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Pondělí
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Úterý
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Středa
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Čtvrtek
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Pátek
11 | |
---|---|
12 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 | |
23 |
Sobota
11 | |
---|---|
12 | |
13 | |
14 | |
15 | |
16 | |
17 | |
18 | |
19 | |
20 | |
21 | |
22 |
Recenze Kozlovna U Kabelky
P. P.
Kozlovna je snad pořad plná, tak jsme se ji rozhodli navštívit také. Při výběru nápojů nás mile překvapili točeným Birellem, ten na Kladně není moc k dostání. Objednali jsme si dva burgery. I když bylo v restauraci plno, jídlo bylo docela rychle připravené. Hranolky byly obyčejné, asi určitě ne domácí. Samotný burger byl šťavnatý a člověka dobře zasytil (ani jsme nedojedli hranolky). Cena v dnešní době byla velmi přijatelná. Restauraci hodnotím kladně (plusové body jsou prostě za ten Birell).
L. B.
V Kozlovně jsem byla poprvé a určitě to nebylo naposledy. Souhlasím s tím, že je tam poměrně hlučno, ale po čase přivyknete a už vám to ani nepřijde - prostě hospoda, no. A ano, bylo hodně plno, takže rezervace je vhodná.
Obsluha byla fajn. Rychlá a i vtípek prohodila. Ani chvíli jsme neseděli na suchu a jídlo bylo na stole do 20 minut. Jídlo bylo dobré, ale opravdu vyzdvihnout musím vývar s játrovými knedlíčky, protože byl úžasný.
Jediné, co bylo opravdu k nevydržení, bylo horko. Přesto, že obsluha otevřela okno, a pak i dveře, nebylo to nic platné. Poseděli bychom déle, ale tohle, bohužel, náš večer ukončilo. Ale jinak příjemná hospůdka s dobrou kuchyní.
M. V.
Krásné prostředí s výbornou obsluhou hlavní jídlo sem zvolil Grilovanou panenku "soud vide" se šťouchanými brambory a fazolovými lusky s plátky česneku a na závěr dezert Čokoládový foundant se zmrzlinou a omáčkou z lesního ovoce a mátou.Velice si pochutnal hlavně dezert byl skvostnej 👍
m. v.
Já nemám asi co vytknout. Dojet se skvěle napit a najíst až z Prahy stálo za to. Obsluha opravdu skvělá, velmi příjemná, a svíčkové medailonky naprosto pro mě gastronomický úlet. Díky za luxusní jídlo a skvělou obsluhu. A určitě tu nejsem naposled. 🥰💖😂✌️
Z. S.
Jídlo opravdu výborné, pivo taky, ale i přes nízkou sobotní návštěvnost se obsluha nepředře. Čekali jsme na objednávku, ale hlavně 20 minut na zaplacení. Extrém :/
E. G.
Jídlo i pivo vždycky super. Ale bývá tam natřískáno, takže určitě doporučuji rezervovat stůl.
D. Č.
Rychlá, milá, ochotná a sympatická obsluha, moc jsme si pochutnali, všechno vynikající, luxusní domácí chipsy, škvarkovo-bůčková pomazánka, tatarák, špíz i svíce, mňam 😋
M. H.
Práce kritika je v mnoha směrech snadná. Sami riskujeme málo, avšak přesto pohlížíme z patra na ty, kteří nám předkládají k posouzení svou práci, a s ní i své životy. Náš úspěch však bují na negativní kritice, která se dobře píše a dobře čte. Avšak hořkou pravdou zůstává, že i ten nejobyčejnější kus žvance v sobě skrývá více smyslu, než kritika jenž jej odsuzuje. Avšak příjdou i chvíle kdy kritik opravdu riskuje, a to tehdy objeví-li něco nového a rozhodne se to obhájit. Svět často zhlíží na nové talenty a na nové výtvory nepřívětivě, vše nové potřebuje přátele. Dnes večer jsem zažil něco nového. Výtečný pokrm z velmi nečekaného zdroje. Tvrdit že jak jídlo, tak kuchař zbortil mé představy o kulinářském umění mi bylo hrubě nedostatečné. Prodělal jsem niterný otřes. V minulosti jsem se netajil svým pohrdáním slavného výroku šéfkuchaře Gusteaua: "Vařit může každý." ale teprve až nyní si plně uvědomuji jeho pravou podstatu. Ne každý se může stát velkým umělcem, avšak velký umělec může vzejít odkudkoliv. Po pravdě si nedokáži představit hnusnější poměry než ty, ze kterých pochází génius jenž nyní vaří v restaurantu Kozlovna u Kabelky, který je, dle mého názoru, nepopiratelně nejlepším kuchařem v České Republice. Brzy se do Kozlovny vrátím, mám chuť na přídavek úžasného fondantu.
H.
Taxme se sem konečně dostali. Dobře se najedli v podobě krkovičky s bramborovým knédlem. Jídlo chutné, interiér má styl, obsluha pohotová, paní servírka by mohla vyzařovat více energie a úsměvem bych rozhodně nesetřil 😉