Recenzí Amano. (Pizzeria) v Praha (Praha).
Popis
Informace o obchodě Amano, Pizzeria v Praha (Praha)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Amano
Pondělí
12–23
Úterý
12–23
Středa
12–23
Čtvrtek
12–23
Pátek
12–23
Sobota
12–23
Neděle
Zavřeno
Recenze Amano
03-2024:
V rámci Resturant week jsme ochutnali signature telecí tatarák, který je zkrátka dokonalý, nápaditý salátek se sorbetem z Burraty, hovězí hrudí s poctivou a extra silnou estragonovu omáčkou, svěží, krásně krémové rajčatové risotto s chutnými říčními ráčky a nakonec vynikající lískooříškové semifreddo. Moc mi chutnala i Yuzu limonáda. Servis jako obvykle perfektní.
2022: V úterý v šest večer jsme měli celou restauraci a personál jen pro sebe. To nás hodně překvapilo. Postupně se ale hosté začali trousit. Interiér je zajímavý, hodně industriální, s nápaditými detaily, ale velmi příjemný. Obzvlášť pohodlná jsou křesílka "U dvou myší". Toalety jsou celkem obyčejné, ale opět zaujmou zajímavými prvky, zejména osvětlením. Využil jsem možnost ochutnat pětichodové degustační menu a byl jsem nadšený! Amuse Bouche byl spíše na efekt, ten přeskočím. Každý chod byl ale zajímavý sám o sobě, navíc podpořený úžasnými lanýži, které jsem cítil v ústech ještě dvě hodiny poté. Famózní tatarák, nápadité fritované vejce v risottu, ravioly rozplývající se na jazyku, telecí Rossini chutnající jako dezert a zatraceně poctivá lanýžová ganache. Navíc jsem ochutnal nápaditě servírované gnocchi se zaječím ragú, dobře vychucené, jen bez lanýžů :). Sauvignon nezklamal, ale překvapilo lehké aromatické Friulano. Personál byl milý, pozorný a profesionální. Já prostě nemám vůbec co vytknout, což se mi poštěstí málokdy. Děkuji za skvělý večer, navíc za rozumnou cenu.
V sesterské restauraci La Finestra mi Amano doporučili, což jsem brala jako záruku kvality, a nezklamali mě. Super jídlo se skvělou prezentací. Ani já jsem si nenechala ujít morkovou kost s telecím tatarákem a opravdu mě chutove i vizuálně pobavila. Dobry vyber vína také neurazil. Obsluha pohotová a přítomná tak akorát. Interiér moderní a zároveň má co říct.
Co bych doporučila, kdyz nemate plno, obsaďte nejdříve stoly u okna. Sice se vic naběháte, ale z ulice je víc sexy podnik s hosty, než zdánlivě prázdný, tam se nikomu nechce.
Moderní italská kuchyně si již našla v Praze své další místo, tentokrat ji zastupuje ambiciózní podnik u Florence, který ji dělá dobré jméno ve spojení se “steakhousem”.
Hned při usazení vám je na stůl položena celá láhev filtrované čisté vody, kde vás pomocí štítku umístěné na ní seznámí s jejich postojem k udržitelnosti (Česky i Anglicky), což je šlechtí.
Po objednání doputuje před samotnými objednanými položkami na váš stůl “Amuse Bouche” ve stylu Lojové svíčky na talíři, na kterém ji obklopují krystalky mořské soli. Obsluha vám ji vkusně zapálí „torchí” přímo vašima očima. Dále k němu připadá nakrájený chléb pro namáčení v postupně se rozpouštějícím loji. Za běžných okolností bych toto nepovažoval za Amuse Bouche, ale restaurace si zde neučtuje poplatek ve formě couvertu, takže se za to pokládat dá. Za mě je to jeden z nejlépe promyšleným kroků. Zákazníkovi díky postupnému rozpouštění dovoluje namáčet a tedy jíst amuse bouche postupně a pomalu, což podniku dává možnost připravit předkrm bez toho, aby host rychle vše snědl a připadalo mu, že na něj již nějakou tu chvíli čeká a hladoví. Dále je to další funkční prvek, který upoutá pozornost a to především méně zkušených strávníku co se s lojovými svíčkami doposud nesetkali. Chléb samotný opravdu krásně voní. Nevím tedy odkud je nebo jestli je jejich výroby, ale jako přílohový chléb k jídlu je naprosto výtečný.
Na morkovou kost s telecím tatarákem reprezentující předkrm jsem ale dlouho čekat nemusel. Talíř vkusně vyplněn slámou a na něm krásně posazená opečená kost plná teplého morku s tatarákem navrchu, zdobena „krekry” z Parmigiana, vedle jen posazeny opečený chléb. Prezentace jednoduchá za to nápaditá. Chuťové výborné, tatarák skvěle na jméno nakrájený jen skromně dochucený což dává prostor vychutnat si v něm především samotnou chuť masa. Přestože je telecí, výrazné je dostatečně. Samotný celek muže ale pro někoho působit přesoleně - morek solený, tatarák solený a k němu slaný parmigiano…za mě ale v pořádku. Buďte opatrný ať vám při dolování morku z kosti neskončí spolu s tatarákem uvězněna ve slámě pod ní. Byla by to velká škoda.
Hlavní chod ve formě Taglietellí se Smrži byl úžasné dochucený a komplexních. Není preplacany zbytečně moc ingrediencemi. Vše zvolené se mezi sebou krásně doplňuje. Těstoviny tedy sami o sobě vůbec neurazí…jsou chutné jen je cítit, že těsto bylo hnětáno strojově a nebylo zpracováno ručně (jak mi i samotná obsluha po konzultaci s kucni potvrdila). Není to přímo prohřešek jelikož to takto dělají dnes téměř všichni, ale u autentické restaurace v zaměření na italskou kuchyň bych čekal více. Pokud totiž alespoň v konečně fázi těsto nedopracujete ručně, tak se v něm neaktivuje díky více faktorům gluten jak má… nejsou tak pružné, nedosáhnete takového skusu a pevnosti i při nižším provaření…stroj vás v tomto nenahradí. Celkově ale hlavní chod ve výsledku byl výborný a pochutnat jsem si.
Dezert v čele s čokoládovým fondantem byl překvapivě pro mě hřeb celého večera. Ne že by tak zastínil předchozí chody podniku..to ne, u těch jsme si také pochutnal…ale spíš jak moc zostudil/překonal kousky připravené v jiných podnicích. Nádherná prezentace je bonus navíc. Fondant zůstává uvnitř krásně tekutý, intezivní čokoládové chuti. Pistácie a gelato jej krásně doplní a osvěží jeho těžkou jednotvárnou čokoládovou chuť.
Největší překvapení pro mě byl na závěr účet, kdy jsem měl mnohem nižší útratu než jsem očekával. Jak jsem výše zmiňoval účet neobsahoval položku „couvert” a dokonce si ani nezaúčtoval filtrovanou vodu. Popravdě zde ani nerozumí takto nízkému hodnocení (pro mě vše co je pod 4,6 je nízké a dost poté vždy zvažuji návštěvu) jelikož vše bylo téměř dokonale. Zdvořilá a starostlivá obsluha, vkusná výzdoba a interiér. Líbí se mi i ty interaktivní prvky…i když jen putujete na toaletu tak vás prostředí zasvětí více do chodu podniku. Ve vitríně u kuchyně ukázka steaků, možnost se posadit přímo u baru s výhledem na kuchyň a gril, velký stůl uprostřed restaurace, kde se krájí chléb. Nádhera.
9/10
Moje první návštěva této restaurace a jsem opravdu nadšená! Velmi krásný interiér a velmi milá a ochotná obsluha. Byla nám ukázána i široká nabídka masa. A na doporučení jsem zvolila Texas steak, který byl famózní. Nabídka vín jen také bohatá. Večer jsem zakončila sladkou tečkou v podobě vynikající Tiramisu.🥰 Celý večer tak byl jeden velký zážitek, který si určitě zase ráda zopakuji.
Jedna z nejlepsich italskych restauraci v Praze, maji i skvela poledni menu. Urcite doporucujeme
Velmi chutné jídlo. Po přečtení některých recenzí upospíchaných hostů nechápu proč chodí do takového typu restaurace. Na dobré jídlo si rád počkám a proty co rádi jedí za pochodu je nedaleko McDonald's. Mnoho zdaru a nenechte se odradit hosty, kteří mají raději bufetový styl stravování.
Dlouho jsme kolem podniku chodili ale nikdy nevstoupili až do letošního Silvestra. Od této chvíle je to restaurace No.1, skvělá obsluha, fantastické menu, skvělá vína a fajn prostředí. Jediná restaurace v Praze, kde byli i na Silvestra vstřícní vůči hostům bez rezervace. Tleskam!
Naprostá spokojenost ! :) U všech pokrmů je možné si zvolit pouze poloviční porci, což je super, pokud toho chcete ochutnat více! :)
Pěkné industriální prostředí, dobrá akustika, uslyšíte se i při plné restauraci. Výborné "první chody", které jsou v podstatě taková forma větších trapas. Pizza je fajn, je na ní vidět snaha o fine dining úpravu. Výběr vín je dobrý a široký. Servis je vyloženě podprůměrný. Všichni jsou sice usměvaví a vstřícní, ale buď k vám chodí ke stolu neustále dokolečka dolévat víno nebo vodu, musel jsem obsluhu poprosit ať to již nedělá, nebo na ně musíte mávat. Celá večeře byla naservírována během asi 20 minut. To včetně pizzy, která měla logicky být servírována až po trapas. Výsledkem bylo, že jsme ji jedli studenou, kdy poslední kusy už nešlo takřka překrojit. Vrátím se a pevně doufám, že to příště zvládnou lépe, mají otevřeno teprve krátce.
Krásný interiér, úžasná kuchyně při zachování akceptovalné ceny. Milá pozorná a profesionální obsluha.
Velmi zajímavý koncept (degustační menu s menšími porcemi), profesionální a přátelský servis, chutná jídla a na závěr jako tečka promyšlené dezerty. K tomu nápaditý interiér, včetně toalet. Další z míst v Praze, kam můžete vzít na jídlo i zkušené cestovatele a neuděláte si ostudu.
Včera jsem partnera pozvala do restaurace Amano na degustační menu jako dárek k svátku. Bylo to naše první degustační v životě a bylo fantastické. Jídlo plné různých chutí. Ochutnali jsme suroviny v podobě, jakou jsme ještě neznali a odcházeli dosyta najedení. Celá restaurace má příjemnou, intimní atmosféru. Nic "škrobeného". Cítíte se uvolněně a vítaně. Určitě jsme zde nebyli naposled. Doporučuji!
Včera jsme poprvé navštívili restauraci Amano Na Poříčí 48, kde jsme si dali degustační menu. Musím říct, že mi chutnalo víc než v michelinské restauraci, kde jsme měli také degustační menu. Obsluha naprosto profesionální a k tomu ještě milá :-) Vřele doporučuji, čeká vás opravdu nevšední zážitek včetně pohledu do kuchyně :-)
Dobré jídlo, servis i prostředí.
Krasne prostredi, vyborna jidla. Servirovani ve stylu tapas - pro nasyceni staci 3 porce na osobu. Rozhodne zkuste dezerty. Jsou bozi!
Rozhodně zajimavý koncept. Moderní prostředí. Je to na startu, proto se drobné nedostatky objevují
Krásné prostředí restaurace. Úžasná a moc milá obsluha. Skvělý servis. Úžasné jídlo. Kouzelná atmosféra. Radost tuto restauraci navštívit. Parkování za rohem pod mostem. Dog friendly ❤️
You can find very nice interior of restaurant. Very nice and kind stuff. Amazing food. Magician atmosphere is inside. Nice to be there. Parking place is behind the corner.
Krásná stylová neformální restaurace. Velmi příjemná obsluha. Vaří z velmi kvalitních surovin. Rozhodně doporučuji , u mně 1* 👍
Krásné prostředí a nejlepší gourmet pizza👍
Skvělý gurmánský zážitek, zkusili jsme degustační menu s osmi chody a každý byl vynikající. Ke každému chodu nám bylo doporučeno jiné víno a byl to výborný výběr. Velmi milá a profesionální obsluha. Vzhledem ke kvalitě surovin, příjemná cena.
Vřele doporučuji.
Dobré víno a dobré lidi všem doporučuji
Šli jsme kolem a navštívili restauraci náhodou, spíše ze zvědavosti, zaujalo nás menu, které působí dojmem kvalitních surovin.
Pozitiva: kvalitní suroviny opravdu ano, chutné jídlo, hezky naservírované. Příjemná a usměvavá obsluha, celkem informovaná o aktuálním menu. Povedený, čistý, trendy a stylový interiér. Hezký design prostírání, talířů, sklenic.
Negativa: bohužel mírně převažují nad celkově dobrou myšlenkou podniku a to: Z ulice a vystaveného menu nepoznáte, že se jedná v podstatě o tapas (bistro restauraci) - což jsme nepoznali ani my. V menu chybí jakékoliv informace o gramáži jídel, nebo zmínka o tapas (proč?) Celkově neúměrně předražená restaurace v poměru cena/výkon a nemyslím tím poměr cena/množství jídla. Těsto bagetek bylo ve středu nedopečené, celkově dost tuhé, řekl bych podprůměr. Focaccia naopak naprosto výborná. Pizza výborná, ale těsto podobný problém jako u bagety, nedopečené a řekl bych až příliš těsta, ale to má rád každý jinak. Meta pekárny Eska je až příliš vysoko :) Moc hlasitá hudba. Nerozumím přirážce 12,5 % při obsluze 8 a více hostu?! Doporučil bych s opatrností.
Příliž drahá pro Čechy, příliž obyčejná pro cizince. Obyčejná pizzerie hrající si na luxus není v Covidové situaci šťastným řešením.
Zašly jsme do této restaurace s kamarádkou na brzkou večeři. Když si pročítáte menu při vstupu do restaurace, tak bohužel nejde poznat koncept tohoto podniku, který je založený na degustačních porcích. Tuto informaci se dozvíte až od číšníka u stolu. Objednaly jsme si tedy každá 2 chody, nápoje a vodu do karafy. Prostory restaurace jsou moc pěkné a jídlo bylo velmi dobré. Bohužel konec naší návštěvy byl velice nepříjemný a arogance obsluhy nás zarazila do židlí. Když nám číšník přinesl účet, zjistily jsme, že nám naúčtoval místo vody do karafy dvakrát dražší filtrovanou vodu. Takže jsme se pochopitelně ohradily, že samozřejmě to zaplatíme, ale objednaly jsme si vodu do karafy, která je 2x levnější. S tím číšník pronesl: ,, My tu ale vodu zadarmo nerozlejváme,, - Žádná omluva z jeho strany nepřišla, vlastně se nás i tímto stylem snažil ponížit. Platily jsme kartou každá zvlášť, dala jsem i přes to spropitné - jelikož jídlo bylo vážně moc dobré. Kamarádka když platila tak jí číšník nastřelil spropitné vyšší než mu sama řekla, čehož si všimla až když vyjela účtenka z terminálu. K tomu už se vyjádřit asi víc nejde. Z tohoto důvodu, ač bylo jídlo chutné, nemám potřebu se do restaurace vracet.
Lehce nadprůměrná restaurace, na můj vkus překombinované chutě (jako ve všech Botega restauracích). Pizza ničím moc nezaujme (pár dní zralé těsto je už v pizzeriích standart). Dal bych 4* ale za vnucené 2 sklenky šampaňského jako couvert, posléze naúčtované za 750,- dám jen tři. To se opravdu nedělá ani v lepších restauracích.
Jako narozeninová večeře od mojí manželky super. Koncept degustačního menu vhodného k sharovani je mi velice simpaticky. Z 5 ochutnanych jídel a tři dezertů nebylo nic špatného, některá jídla byla lehce mdlá. Ale všechna chutná. Prostředí krásné. Jediné co trochu kazí celkový dojem je urvany doslova humpolacky výčepní za barem. Vyrvavat na své kolegy je v této kategorii restauraci nepřípustné
Prijemna restaurace s velmi milou a ochotnou obsluhou. Co se ale jidla tyce, jsem na rozpacich. Dala jsem si repu s kozim syrem, gnocchi s ragu a zelnou raviolu s krutim masem a kastanovou kasi. Vse vypadalo na pohled skvele, nicmene bych repu a zelnou raviolu zaradila mezi pokrmy typu amuse-bouche, jelikoz byly velmi tezke a chutove komplikovane. Jsem rada, ze jsem sem zasla, ale uz neprijdu, jidlo mi nevyhovovalo. V okoli restaurace se da najist daleko lepe.
Zajímavá zážitková restaurace, kde během jednoho jídla ochutnáte celou paletu chutí. Kromě jídel z lístku, která jsou cca kolem 170 Kč si můžete dát i degustační menu které zahrnuje pět takových chodů za 500 Kč. Velikost porce je degustační. Jídla jsou vynikající, vína jsou na výběr z několika rozlévaných i v lahvích. Moje jediná výtka je voda kterou bych za 95 z kohoutku neprodával, ale dával zadarmo nebo symbolický poplatek.
Design a atmosféra podniku je fajn. Mám rád tenhle styl. Obsluha byla milá, kluci se celkem snaží. Od jídla (vzhledem k ceně) jsem čekal víc. Na lístku všechno vypadá náramně, skutečnost je však horší. Zkoušeli jsme jen tapas, pizzu jsme neměli. Vyzdvihnout můžu jen lanýžové risotto, ostaní byl spíš průměr nebo horší průměr. Dal bych 3,5 hvězdy, ale nejde to. Takhle je to tedy jen za 3. Přeci jen jídlo je ten hlavní argument pro hodnocení. Podnik je na začátku a čas pro zlepšení kuchyně určitě bude, stejně tak i pro moji druhou návštěvu a revizi hodnocení. ;)
Zajímavý koncept italských tapas. A velmi chutných! Na večeři doporučuji tak 4 plus dezert, podle chutě a velikosti hladu. 😁Stylové a příjemné prostředí. Milá a nevtíravá obsluha, která ráda poradí. Rezervovat místo jde i online. Doporučuji. 👌🌺
Vynikající kulinářský zážitek, skvělé víno, byli jsme tam v rámci Grand restaurant festivalu. Velice příjemná obsluha, rád sem znovu půjdu.
Výborný ☺️
Dobrý večer, doplňuji tedy hodnocení 😊. Jídlo bylo dobré, vino také. Seděla jsem u stolu blíže kuchyně a sálalo na mě velké horko, toalety originální ale trochu psychedelicke, tak proto jen 4 hvězdy
Výborné jídlo a kvalitní vína, celkově moc příjemné prostředí na oběd, večeři nebo business jednání:-)
Zajímavý koncept, skvělé nefiltrovane Prosecco, ještě drobné nedostatky v rychlosti servisu, ale jinak velmi příjemný zážitek.
Měli jsme sice jen skvělé kávy a dezerty. Ale rozhodně u toho v budoucnu nezůstane. Krásný interiér, personál milý, ale ne trapně podbízivý.
Zajimavy koncept, pro me idealni ... vice chodu v mensich degustacnich porcich, super! Tatarak top!! Krasny industrialni interier. Celkove me to bavilo :)
Krásné místo. Skvělé jídlo, jedná se o degustační restauraci, kde porce jsou malé, ale kupodivu se z nich najíte.
Lanyzova pasta a degustační menu 👍
Vynikajici steaky a vino. Prijemna obsluha, ktera vi, co ma v kuchyni a ve vinotece.
velmi dobra gastronomie, vyborné víno o obsluha. perfektní zážitek. díky.
Musim rict, novy provoz, profesionálně rizeny a velmi slusna kvalita .... vcetne designu a komfortu.
Skvělý předkrm, hlavní chod i dezert a k tomu bezkonkurenční servis.
Prostě ve všech směrech famózní....wau...wau...wau
Doporučujeme. Degustace jídla dle jejich výběru. Zážitek.
Super obsluha, super jídlo, super prostředí, zajdeme tam zas. Ceny adektvatní 😊
Nádherná restaurace a úžasný personál.
Krásné prostředí, velice milá obsluha a odpovídající ceny.
Super obsluha, porce malé aby se daly nakombinovat, jidlo velmi chutné
Výborný personál a samozřejmě i jídlo.
Dobra restaurace v některých jidlech dražší
Super jidlo, super vino, skvela obsluha. Brzo se vratime.
Výborné už se těšíme na další návštěvu👌
Vznikající káva skvělá obsluha
Malé porce,ale super chutě
Prumerna restaurace...nenadchne ani neurazi.
Absolutní zážitek.
velmi příjemné místo
Skvělá obsluha
Příjemná restaurace
Super jídlo.
Jednoduše fantastické! V Praze se dá dobře najíst prakticky všude, ale tato restaurace si mě získala čerstvě připraveným tiramisu, kávou s cukrovou smetanou (připadám si jako v baru v Sant'Eustachio v Římě) nemluvě o nekonečné laskavosti personál. Udržované, světlé prostředí, výborný vinný lístek, férový poměr ceny a kvality
Velmi pěkná stylová restaurace nabízela velký výběr italské kuchyně, daleko nad pizzu a těstoviny. Otevřená kuchyně, podívejte se, jak se připravuje váš lahodný výběr.
Kluci, kteří nás obsluhují, odvedli skvělou práci a pomohli při výběru jídla, zejména pro děti. Velmi přátelský a laskavý.
Samotné jídlo bylo dobře prezentováno na vysoké úrovni, velmi jedinečné a velmi chutné.
Můžete cítit vášeň lidí, kteří to místo provozují.
Půjde tam znovu!
Byl jsem tu na večeři v sobotu večer. Objednal jsem si jehněčí kotlety s malým salátem. Příprava jídla trvala jednu hodinu, i když restaurace nebyla úplně zaplněná. Alespoň kvalita masa se zdála být velmi dobrá a chuť byla skvělá. Ale zaplatil jsem nakonec vodou a čajem 50 EUR, což bylo dražší než v Německu. Zdá se, že je to nějaký podvod, možná past na turisty. Tuto restauraci provozuje Ital, šéfkuchař pochází z České republiky. Kromě čekací doby odvedl dobrou práci. Obsluha byla přátelská a zvažovala speciální požadavky týkající se citlivosti na jídlo, například jako předkrm zdarma nabízeli opečený bezlepkový pohankový chléb a kokosový olej. Atmosféra není díky betonovým stěnám a chodbě tak teplá a útulná. Alespoň osvětlení vytvořilo dobrou atmosféru.
Pevně věřím, že toto místo je velmi podceňováno a zaslouží si mnohem vyšší hodnocení. Cokoli jsme si objednali, zobrazeno na obrázcích, bylo nejvyšší kvality. Kdybych si měl vybrat oblíbené jídlo, což je docela těžké, abych byl upřímný, byla by to pravděpodobně morská kost. Velmi přátelský personál. Kdybych náhodou znovu navštívil Prahu, určitě zajdu na večeři do Amana.
Restaurace byla hned vedle našeho hotelu, kde jsme zůstali. Zajímavý design a koncept, 3 chody stačí k ukojení vašeho hladu. Cena je ok. Kvalita jídla je opravdu velmi dobrá. Mladý a špičkový servisní personál, který je velmi přátelský a motivovaný. Doporučujeme králičí sedlo s fois gras!
Během svého pětidenního pobytu jsem navštívil Amano na snídani.
Nabízí se vše, co k dobré snídani patří.
Obzvláště se mi líbil styl podkroví.
Nejpůsobivější však byl mladý servisní člověk.
Téměř každý den byla sama.
Usměvavá a s tisíci očima a rukama, rychlostí Superženy 🏃🏻♀️ uklízela, uklízela a doplňovala.
Kávovar, který byl rozbitý, neslušní hosté, .... to všechno zvládla sama.
Pátá ⭐️ patří Kristině.
Děkuji mnohokrát!
Aktualizace z března 2023
Od 13-17. 23. března jsem šel znovu na snídani do Amana.
Kvalita a služby při snídani jsou stále na stejně kvalitní a přátelské úrovni.
Příjemné prostředí loftu, kde se můžete pohodlně usadit a posnídat formou bufetu se vším, po čem vaše srdce a žaludek touží.
A opět to byla pozoruhodná služba, tentokrát od Evy, kterou bych zde rád zmínil.
Těším se na snídani v Amano znovu v příštích několika týdnech.
Aktualizace 23. května
Ve dnech 21-26. 23. května jsem byl zpět v hotelu Urban Creme a opět snídal v Amano.
Vše bylo jako vždy a to bylo a je vždy příjemné 😃
♥️, které jsem náhodou objevila pod stolem s kelímky, se hodí k prostředí této restaurace.
Evu tentokrát ve službě podpořil její kolega Sláva.
Skvělý tým, skvělé služby!
V den odjezdu jsem na snídani moc nestihl a bez ptaní mi byla nabídnuta krabice a taška na zpáteční cestu.
Prostě paráda 👍
Kontakt
Fotky
Bar
Carpaccio
Jídlo a pití
Menu
Negroni
Nejnovější
Od vlastníka
Pizza
Squash
Street view a 360
Videa
Vzhled a atmosféra
Vše
Špagety