Recenzí Cukrárna "U Brány". (Kavárna) v Pelhřimov (Vysočina).
Popis
Informace o obchodě Cukrárna "U Brány", Kavárna v Pelhřimov (Vysočina)
Zde můžete vidět umístění, otevírací dobu, oblíbené časy, kontakt, fotografie a skutečné recenze uživatelů.
Toto místo má dobré recenze, to znamená, že se ke svým zákazníkům chovají dobře a vy se s jejich službami budete cítit skvěle, doporučujeme 100%!
Mapa
Otevírací doba Cukrárna "U Brány"
Pondělí
5–17
Úterý
5–17
Středa
5–17
Čtvrtek
5–17
Pátek
5–17
Sobota
Zavřeno
Recenze Cukrárna "U Brány"
J. S.
Příjemné posezení otevřeno každý den i o svátku
M. P.
Příjemné prostředí, mila obsluha, dobrá káva. Klid..
M. B.
Příjemná cukrárna s fajn obsluhou. Stojí za návštěvu.
P.
V rámci Pelhřimova jednoznačně skrytý poklad. Dobrá nabídka, výborné ceny a větrník na jedničku s hvězdičkou. Obsluha milá a ochotná. Prostředí příjemné. Rozhodně doporučuji.
Z. P.
Stylově vcelku běžná cukrárna s klasickou nabídkou teplých i studených nápojů, průměrným počtem i druhem zákusků. V nabídce bylo frappé, které však nedělají - prý není sezóna, na vývěsních tabulkách jsou vypsané druhy palačinek, které však také nejsou, protože není těsto. Této strategii nabídky příliš nerozumím! Latte machiato mělo řídkou a nízkou mléčnou pěnu, nebyla z něho cítit kvalitní káva. Pochválit musím opravdu dobrého indiánka, jen mě trochu zarazila cena 31 Kč.
Š. L.
Příjemné prostředí, sympaticka a příjemná obsluha. Zákusky čerstvé, lehké a chuťově vynikající
P. D.
Prijemna atmoška, milý personál, luxusní zákusky ❤
H. F.
Příjemné a klidné posezení, super zákusek i káva
Z. P.
Velmi příjemná obsluha ☕️
a. 3.
Příjemné místo a dobrá káva. 😊
R. H.
Pro rodiny s dětmi super místo
P. S.
Hezké prostředí, dobré ceny.
J. S.
Dobré dortiky
R. v. O.
(Přeloženo) Pěkná služba, mluvila také anglicky. Dobrá káva a chutné pečivo. Kousek od centra, pěkné místo k posezení
(Původní)
Aardige bediening, sprak ook wat Engels. Goede koffie en heerlijk gebak. Net buiten het centrum, leuke plek om te zitten
J. B.
Super!
P. K.
R. K.
Dobrá káva
J. „. M.
l. n. s.
M. H.